0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij vrouw bloemen (90x120)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit schilderij van een vrouw omringd door prachtige planten en bloemen is een echte eyecatcher. En zal zeker een gespreksonderwerp opleveren wanneer je visite op bezoek hebt! Dit schilderij is perfect te combineren met andere schilderijen die in deze stijl zijn uitgevoerd. In onze collectie zijn meerdere schilderijen met vrouwen verkrijgbaar. Dit schilderij komt samen met de zwarte lijst die ook op de afbeelding staat. Je hoeft dus niet meer op zoek naar de perfecte afmetingen en de perfecte lijst: die hebben wij al voor je! Shop dit schilderij met deze prachtige vrouw op nu snel en veilig in de webshop of neem zelf eens een kijkje bij een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.