0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij vintage koplamp (80x120)

Productomschrijving
Dit schilderij in vintage uitstraling van de koplamp van een auto is karakteristiek en uniek. De uitvoering van dit schilderij is in blauwtinten en past dus ook perfect bij andere exemplaren in dezelfde tinten. Het schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de foto afgebeeld staat. Je krijgt dus twee voor de prijs van één. En bent ook in één klap klaar met de aanschaf van jouw muurdecoratie. Shop al onze schilderijen en onze hele collectie die bij dit schilderij in vintage uitstraling past nu snel in de webshop. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in een WOONENZO woonwinkel, waar al onze schilderijen te bezichtigen zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij vintage koplamp (80x120) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.