0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij veren set van 3

79.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van veren is een set van drie losse schilderijen, die samen één geheel voeren. Ieder schilderij heeft een afmeting van 50 x 70 cm. In totaal zijn de schilderijen dus 150 cm breed. De schilderijen sluiten naadloos op elkaar aan en het geeft een bijzonder effect dat de schilderijen in elkaar over lopen. Dit is super tof voor boven de bank bijvoorbeeld, omdat je meteen een eyecatcher hebt, maar ook omdat je wand meteen lekker vol hangt. Shop deze set van schilderijen nu snel in de WOONENZO webshop of ga langs in één van onze woonwinkels. Waar je ook andere schilderijen met veren vindt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 70 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: In totaal 150 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij veren set van 3 ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.