0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij veren gekleurd (50x70)

34.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met meerdere veren is vrolijk en toch ook heel elegant. Dat komt door de kleurencombinatie, die heel chic is uitgevoerd. En waardoor dit item makkelijk te combineren is met verschillende kleuren muren. Door de witruimte in de achtergrond straalt dit schilderij daarbij ook rust uit. Dit exemplaar is prachtig te combineren met andere schilderijen, zoals bijvoorbeeld ons schilderij met veren in de kleuren geel, blauw en bruin. Maar in onze collectie vind je nog meer schilderijen met veren. Die je geweldig kunt mixen and matchen. Shop dit schilderij nu in de WOONENZO webshop of neem eens een kijkje in één van onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij veren gekleurd (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.