0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij veren gekleurd

34.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met meerdere veren is vrolijk en toch ook heel elegant. Dat komt door de kleurencombinatie, die heel chic is uitgevoerd. En waardoor dit item makkelijk te combineren is met verschillende kleuren muren. Door de witruimte in de achtergrond straalt dit schilderij daarbij ook rust uit. Dit exemplaar is prachtig te combineren met andere schilderijen, zoals bijvoorbeeld ons schilderij met veren in de kleuren geel, blauw en bruin. Maar in onze collectie vind je nog meer schilderijen met veren. Die je geweldig kunt mixen and matchen. Shop dit schilderij nu in de WOONENZO webshop of neem eens een kijkje in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij veren gekleurd vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.