0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Schotse hooglander

109.95,-
Productomschrijving
Dit zwart-witte schilderij van een Schotse Hooglander is chic en stoer, maar ook zeker uniek. En staat mooi aan iedere muur! Ook mooi te combineren met andere schilderijen waar dieren op staan. Daarbij komt dit schilderij mét zwarte fotolijst er om heen. Je hoeft dus niet meer te shoppen voor een fotolijstje dat perfect bij of om dit schilderij past. Dit schilderij van een Schotse Hooglander is een echte blikvanger en zal dus ook een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur. Bekijk nu ons hele assortiment schilderijen online of ga langs bij een van de WOONENZO woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij Schotse hooglander.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.