0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij schoenen (60x80)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij schoenen (60x80) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit schilderij schreeuwt fashion, chic, sex and the city. Alles op dit schilderij is fancy. Van de broek, tot de schoenen en zelfs de bal onder de schoen. Dit unieke en chique schilderij van WOONENZO is al met al een echte blikvanger. En komt inclusief de zwarte lijst. Daarbij is dit schilderij door de neutrale kleuren mooi te combineren met andere schilderijen. Zoals bijvoorbeeld het schilderij met de roze stoel. Deze zouden perfect bij elkaar passen. Maar ook een zwart-wit schilderij past bij dit schilderij met schoenen. Shop nu in de webwinkel of ga langs in een van onze fysieke woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.