0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij schoenen

54.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij schreeuwt fashion, chic, sex and the city. Alles op dit schilderij is fancy. Van de broek, tot de schoenen en zelfs de bal onder de schoen. Dit unieke en chique schilderij van WOONENZO is al met al een echte blikvanger. En komt inclusief de zwarte lijst. Daarbij is dit schilderij door de neutrale kleuren mooi te combineren met andere schilderijen. Zoals bijvoorbeeld het schilderij met de roze stoel. Deze zouden perfect bij elkaar passen. Maar ook een zwart-wit schilderij past bij dit schilderij met schoenen. Shop nu in de webwinkel of ga langs in een van onze fysieke woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij schoenen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.