0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij roze stoel (60x80)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij roze stoel (60x80) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit super luxueuze schilderij staat echt prachtig op iedere muur. De decadente afbeelding spreekt tot de verbeelding. Je krijgt hier het echte 'sex and the city' gevoel door. Niet alleen de stoel is chic, ook de schoenen zijn dat. Het schilderij van de roze stoel komt daarbij ook nog eens inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding staat. En is prachtig te decoreren met andere chique schilderijen. Zoals bijvoorbeeld ons schilderij met glitterbroek. Niet alleen de onderwerpen passen bij elkaar, maar ook het kleurgebruik. Shop het schilderij met roze stoel nu snel in onze webwinkel of ga langs in één van onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.