0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij roze stoel

54.95,-
Productomschrijving
Dit super luxueuze schilderij staat echt prachtig op iedere muur. De decadente afbeelding spreekt tot de verbeelding. Je krijgt hier het echte 'sex and the city' gevoel door. Niet alleen de stoel is chic, ook de schoenen zijn dat. Het schilderij van de roze stoel komt daarbij ook nog eens inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding staat. En is prachtig te decoreren met andere chique schilderijen. Zoals bijvoorbeeld ons schilderij met glitterbroek. Niet alleen de onderwerpen passen bij elkaar, maar ook het kleurgebruik. Shop het schilderij met roze stoel nu snel in onze webwinkel of ga langs in één van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij roze stoel.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.