0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Planten Bloempot

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit huiselijke en gezellige schilderij bestaat uit planten in bloempotten. Houd je niet van planten of sterven alle plantjes bij jou thuis af? Dan is dit het perfecte schilderij voor jou. Zo heb je tóch groen in huis, maar hoef je niet dagelijks water te gaan geven!

Interesse in dit product? Neem contact op met de klantenservice. Deze producten zijn namelijk alleen beschikbaar in (één van) onze woonwinkels.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.