0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij pampas pluimen (60x80)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij pampas pluimen (60x80) vind je hieronder.
Productomschrijving
Pampas zijn niet meer weg te slaan uit ons interieur. Logisch, want het is prachtig en een mooie trend! Maar het nadeel van deze pampus pluimen is dat ze veel pluizen. De ideale oplossing: een schilderij met pampas op. Zo haal je toch een beetje de natuur naar binnen. En natuurlijk de kleur en uitstraling van pampas pluimen. Dit schilderij komt daarbij ook nog eens inclusief zwarte lijst, dus je koopt jouw muurdecoratie in één keer compleet. De mooie beige kleur van dit schilderij met pampas is chic, maar toch ook neutraal genoeg om te kunnen decoreren. Shop nu snel in de webshop of in een WOONENZO woonwinkel.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.