0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij pampas pluimen

54.95,-
Productomschrijving
Pampas zijn niet meer weg te slaan uit ons interieur. Logisch, want het is prachtig en een mooie trend! Maar het nadeel van deze pampus pluimen is dat ze veel pluizen. De ideale oplossing: een schilderij met pampas op. Zo haal je toch een beetje de natuur naar binnen. En natuurlijk de kleur en uitstraling van pampas pluimen. Dit schilderij komt daarbij ook nog eens inclusief zwarte lijst, dus je koopt jouw muurdecoratie in één keer compleet. De mooie beige kleur van dit schilderij met pampas is chic, maar toch ook neutraal genoeg om te kunnen decoreren. Shop nu snel in de webshop of in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij pampas pluimen vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.