0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij pampas handmade (150x70)

119.95,-
Productomschrijving
Wil je de natuur in huis halen, zonder daadwerkelijk planten, bloemen en bladeren te kopen? Dat kan met dit rechthoekige schilderij van pampas! Op deze manier haal je toch de kleur van planten in huis en lijkt jouw woning meteen helemaal gedecoreerd. Dit item is ideaal om bijvoorbeeld boven jouw bank te hangen. Door de rechthoekige vorm lijkt dit schilderij al veel body te hebben en is er geen ander schilderij meer nodig om mee te combineren. Maar het kan natuurlijk wel! Hang een hele collectie van planten en bloemen op, of ga juist voor veel verschillende onderwerpen. Alles kan! Shop dit schilderij met pampas nu in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij pampas handmade (150x70) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.