0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij paardenbloem (60x80)

54.95,-
Productomschrijving
Met dit schilderij van een paardenbloem haal je niet alleen de natuur naar binnen, maar ook rust. Het kleurgebruik is prachtig en staat geweldig boven een bed, bank of in een hal of kantoor. En is makkelijk te combineren met kleuren, meubels en andere schilderijen. Daarbij komt dit schilderij ook nog eens inclusief de lijst die op de afbeelding te zien is. Twee voor de prijs van één dus! En daarnaast ben je dus ook meteen klaar met de aanschaf van alles rondom jouw muurdecoratie. Shop deze prachtige eyecatcher nu in de webshop van WOONENZO of bekijk met eigen ogen in een van de woonwinkels!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij paardenbloem (60x80).
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.