0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij paarden wit

109.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is een echte musthave voor de paardenliefhebbers onder ons. Dit schilderij met paarden op komt inclusief de zwarte lijst die te zien is op de afbeelding. Het mooie van dit schilderij: het past in veel woonstijlen. Heb je een modern interieur, met veel zwart en wit? Daarbij staat dit schilderij prachtig. Heb je juist een wat stoerder en robuuster interieur? Ook daarbij staat dit schilderij met paarden prachtig. En een landelijke woonstijl? Wat staat daar nou beter bij dan een schilderij met paarden? Landelijker kan niet! Bekijk ons hele assortiment schilderijen nu in de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij paarden wit .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.