0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij paard (90x160)

Adviesprijs 129,95 95 27%
Productomschrijving
Dit schilderij is een absolute musthave voor een echte paardenliefhebber. Dit schilderij met paard is namelijk indringend, mooi en een echte eyecatcher. Daarbij komt het schilderij inclusief de zwarte lijst die op de foto staat. Zo sla je twee vliegen in één klap en ben je dus ook in één keer klaar met de aanschaf van jouw schilderij. Geen lange zoektocht meer naar de perfecte lijst voor jouw schilderij, want die krijg je er van ons gratis bij! Bekijk onze collectie schilderijen met paarden op online of ga naar één van de woonwinkels. Waar je al onze schilderijen kunt bekijken.
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij paard (90x160) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.