0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij paard (90x160)

129.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is een absolute musthave voor een echte paardenliefhebber. Dit schilderij met paard is namelijk indringend, mooi en een echte eyecatcher. Daarbij komt het schilderij inclusief de zwarte lijst die op de foto staat. Zo sla je twee vliegen in één klap en ben je dus ook in één keer klaar met de aanschaf van jouw schilderij. Geen lange zoektocht meer naar de perfecte lijst voor jouw schilderij, want die krijg je er van ons gratis bij! Bekijk onze collectie schilderijen met paarden op online of ga naar één van de woonwinkels. Waar je al onze schilderijen kunt bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij paard (90x160) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.