0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij olifant

109.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige en unieke schilderij van een baby olifant is niet alleen ontzettend schattig, maar ook heel mooi. Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding te zien is. Je bent dus in één keer klaar en kunt het schilderij meteen aan de muur hangen! Een zwarte lijst is stoer, maar ook neutraal en past bij alle interieurs. En ook de kleurcompositie van dit schilderij met olifant zorgt ervoor dat dit schilderij geschikt is in een modern, industrieel, bohemien én landelijk interieur. En past deze ook bij allerlei kleuren muren en zelfs behang. Bekijk onze schilderijen in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij olifant .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.