0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij natuur set van 3

299,- 199 34% Je bespaart € 100,00
Productomschrijving
Dit schilderij van de natuur komt als set van 3. Drie voor de prijs van één dus. Waar de ene afbeelding stopt, loopt de andere verder. Dit geeft een bijzonder effect aan jouw muur. De kleuren zijn rustiek en passen perfect bij elkaar. Qua wandkleur hoef je nergens rekening mee te houden. Deze kleuren passen echt overal bij! Deze schilderijen lopen naadloos in elkaar over en zijn dus ook het mooist als je ze samen hangt. Door de reflectie van de bergen in het water, krijg je een unieke afbeelding en dus een uniek schilderij. Shop deze schilderijen van de natuur nu snel in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.

Let op: de totale breedte van dit schilderij is 300cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij natuur set van 3.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.