0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij natuur set van 3

299,- 99.95 67% Je bespaart € 199,05
Productomschrijving
Dit schilderij van de natuur komt als set van 3. Drie voor de prijs van één dus. Waar de ene afbeelding stopt, loopt de andere verder. Dit geeft een bijzonder effect aan jouw muur. De kleuren zijn rustiek en passen perfect bij elkaar. Qua wandkleur hoef je nergens rekening mee te houden. Deze kleuren passen echt overal bij! Deze schilderijen lopen naadloos in elkaar over en zijn dus ook het mooist als je ze samen hangt. Door de reflectie van de bergen in het water, krijg je een unieke afbeelding en dus een uniek schilderij. Shop deze schilderijen van de natuur nu snel in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.

Let op: de totale breedte van dit schilderij is 300cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Schilderij natuur set van 3.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.