0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij modern vrouw (80x150)

109.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is modern en toont een vrouw in de kleuren goud en zwart. Het is elegant, mysterieus en ook stoer. Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding te zien is. Je krijgt dus twee voor de prijs van één. En je bent ook nog eens helemaal klaar met het shoppen voor jouw muurdecoratie. Een schilderij in moderne uitvoering is natuurlijk mooi te combineren met andere schilderijen in deze stijl. Maar dit schilderij is ook absoluut perfect op te hangen naast andere schilderijen waar een vrouw centraal staat. Bekijk al onze schilderijen nu snel op de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij modern vrouw (80x150) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.