0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een schilderij waar een mandala op staat? Zoek dan niet verder! Bij ons krijg je niet één, niet twee, maar drie schilderijen met een Mandala op! En alle drie zijn ze verschillend, maar prachtig. Los van elkaar ergens aan de muur zijn ze ook geweldig overigens. Maar wil je ze samen hangen, dan geeft dat toch echt hét wow-effect. De kleuren zijn chic en toch ook mysterieus. Shop dit schilderij met de mandala set nu snel online of ga naar één van de woonwinkels, om dit bijzondere exemplaar met eigen ogen te bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij Mandala set van 3 ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.