0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Mandala set van 3

79.95,-
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een schilderij waar een mandala op staat? Zoek dan niet verder! Bij ons krijg je niet één, niet twee, maar drie schilderijen met een Mandala op! En alle drie zijn ze verschillend, maar prachtig. Los van elkaar ergens aan de muur zijn ze ook geweldig overigens. Maar wil je ze samen hangen, dan geeft dat toch echt hét wow-effect. De kleuren zijn chic en toch ook mysterieus. Shop dit schilderij met de mandala set nu snel online of ga naar één van de woonwinkels, om dit bijzondere exemplaar met eigen ogen te bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Mandala set van 3 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.