0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij leeuwen (150x100)

129.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van twee leeuwen is krachtig, maar ook heel lief. Het koningskoppel staat centraal en zal ook zeker een blikvanger zijn in jouw hal, woonkamer, eethoek of kantoor. Daarnaast is dit schilderij van leeuwen mooi te decoreren met schilderijen van andere dieren of schilderijen in de kleuren crème en beige. De zwarte lijst die op de afbeelding staat komt inclusief, zodat je die niet meer aan hoeft te schaffen. Je krijgt dus het schilderij én de lijst: twee voor de prijs van één. Bekijk al onze schilderijen op de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels, waar al onze exemplaren te bezichtigen zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij leeuwen (150x100).
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.