0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij kind

69.95,-
Productomschrijving
Dit indrukwekkende schilderij wil je toch aan je muur hebben hangen?! Het schilderij met kind is niet alleen door het onderwerp dat centraal staat mooi, maar ook door het kleurgebruik. Dit staat namelijk prachtig bij een donkere muur, maar komt ook geweldig tot z'n recht aan een heel lichte wand. Hoe dan ook: dit is een echte blikvanger. En met dit schilderij van een kind heb je altijd iets om over te praten. Al jouw visite zal dit item namelijk meteen opvangen! Dit schilderij met kind komt inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding staat. De prijs is dus voor schilderij én lijst. Mooie deal toch? Bekijk dit schilderij nu in de webshop of in één van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij kind.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.