0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij kat tongue

29.95,-
Productomschrijving
Dit grappige schilderij van een kat die de binnenkant van het schilderij lijkt te likken, is ideaal wanneer je van humor in je interieur houdt. Het is leuk, speels en door de kleuren makkelijk te combineren. In deze serie hebben we ook een schilderij met een likkende giraffe. Style deze twee schilderijen samen en je hebt een geweldige hoek met muurdecoratie! Dit schilderij met kat komt inclusief de zwarte lijst die er omheen zit. Daar hoef je dus niet meer naar op zoek, want deze twee passen perfect bij elkaar! Bekijk al onze schilderijen nu in één van de woonwinkels of shop lekker in je luie stoel online!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij kat tongue.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.