0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij kat tongue (35x50)

29.95,-
Productomschrijving
Dit grappige schilderij van een kat die de binnenkant van het schilderij lijkt te likken, is ideaal wanneer je van humor in je interieur houdt. Het is leuk, speels en door de kleuren makkelijk te combineren. In deze serie hebben we ook een schilderij met een likkende giraffe. Style deze twee schilderijen samen en je hebt een geweldige hoek met muurdecoratie! Dit schilderij met kat komt inclusief de zwarte lijst die er omheen zit. Daar hoef je dus niet meer naar op zoek, want deze twee passen perfect bij elkaar! Bekijk al onze schilderijen nu in één van de woonwinkels of shop lekker in je luie stoel online!
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij kat tongue (35x50) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.