0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij honden en katten (120x140)

44.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij waar honden en katten nieuwsgierig met hun kopje net boven de rand komen, is schattig, speels en vooral heel leuk! En hoe perfect is dit schilderij als decoratie voor op een babykamer, peuterkamer of kleuterkamer?! De allerkleinsten zullen dit schilderij met honden en katten geweldig vinden! De verschillende rassen maken het zelfs een leerzaam exemplaar. En je hebt niet veel andere muurdecoratie meer nodig! Daarbij is het handig dat de uitvoering in zwart-wit is, zodat je geen moeite hebt dit schilderij aan een gekleurde of behangen muur te hangen. En behoud je nog steeds de rustig in de kinderkamer. Shop dit schilderij met honden en katten nu snel op de WOONENZO webshop. Of neem eens een kijkje in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.