0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Dit schilderij met honden op is echt dé musthave wanneer je een groot liefhebber bent van deze dieren. Allerlei verschillende rassen steken hun kopje uit op dit exemplaar. Perfect voor op de kinderkamer en als leuke decoratie voor aan de muur. Je kunt dit schilderij natuurlijk ook óp een plank zetten, voor een leuk effect. Omdat dit schilderij langwerpig is in plaats van staand, is het uniek en heb je ook maar één schilderij nodig om jouw muur vol te hangen. Dit schilderij met honden bekijk je natuurlijk ook in de woonwinkels. Of winkel nog even door op onze webshop, waar je meerdere schilderijen met honden of andere dieren vindt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij honden (120x40) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.