0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij honden

44.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met honden op is echt dé musthave wanneer je een groot liefhebber bent van deze dieren. Allerlei verschillende rassen steken hun kopje uit op dit exemplaar. Perfect voor op de kinderkamer en als leuke decoratie voor aan de muur. Je kunt dit schilderij natuurlijk ook óp een plank zetten, voor een leuk effect. Omdat dit schilderij langwerpig is in plaats van staand, is het uniek en heb je ook maar één schilderij nodig om jouw muur vol te hangen. Dit schilderij met honden bekijk je natuurlijk ook in de woonwinkels. Of winkel nog even door op onze webshop, waar je meerdere schilderijen met honden of andere dieren vindt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij honden vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.