0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij giraffe

39.95,-
Productomschrijving
Dit grappige schilderij is niet alleen perfect voor de kinder- of babykamer, maar ook volwassenen vinden dit schilderij geweldig! Dit schilderij met giraffe is neutraal door de kleuren, maar toch ook heel opvallend. Deze blikvanger kun je dus in alle soorten kamers ophangen, zonder dat het misstaat. De zwarte lijst die te zien is op de afbeelding, komt inclusief. Wanneer je dit schilderij met giraffe dus aanschaft, hoef je 'm alleen nog maar op te hangen! Ook leuk te combineren met schilderijen waar andere dieren op staan. Shop onze collectie schilderijen nu in de webshop of ga langs in een van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij giraffe.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.