0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Dit grappige schilderij is niet alleen perfect voor de kinder- of babykamer, maar ook volwassenen vinden dit schilderij geweldig! Dit schilderij met giraffe is neutraal door de kleuren, maar toch ook heel opvallend. Deze blikvanger kun je dus in alle soorten kamers ophangen, zonder dat het misstaat. De zwarte lijst die te zien is op de afbeelding, komt inclusief. Wanneer je dit schilderij met giraffe dus aanschaft, hoef je 'm alleen nog maar op te hangen! Ook leuk te combineren met schilderijen waar andere dieren op staan. Shop onze collectie schilderijen nu in de webshop of ga langs in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij giraffe (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.