0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij dieren set van 4

49.95,-
Productomschrijving
Deze set van vier schilderijen met dieren is echt super schattig. En perfect voor in de babykamer. Maar je maakt hier natuurlijk ook je peuter of kleuter onwijs blij mee! En het allerleukste is: de dieren die gebruikt zijn voor deze schilderijen zijn wat aparter. Zo zie je bijvoorbeeld een uil. Geen standaard huisdier, maar juist een varkentje, zebra en een ijsbeer. Bekijk deze set van vier nu snel in één van onze woonwinkels. Of zoek verder op onze webshop. In de collectie 'dieren' zijn er nog veel meer schilderijen beschikbaar. Nog op zoek naar andere spullen die goed bij deze schilderijen met dieren staan? Bekijk dan ook eens onze lampen. Hier vind je ook veel items die perfect zijn voor de kinderkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij dieren set van 4 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.