0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij bloem

54.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij in blauw- en paarstinten van een bloem is subtiel, maar erg chic. En komt inclusief een zwarte lijst, zodat je in één keer klaar bent met de aanschaf van jouw muurdecoratie. Door de grote witruimte oogt dit schilderij heel rustig. Dit schilderij met de bloem is prachtig te combineren met andere schilderijen met bloemen. Zoals een schilderij uit onze collectie, met dezelfde blauwtinten. Shop deze en andere schilderijen nu snel op de WOONENZO webshop of ga langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij bloem vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.