0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij bladeren set van 3

79.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met verschillende bladeren komt als een set van 3. Je krijgt dus drie voor de prijs van één. Deze set is ideaal wanneer je groen in huis wil halen maar alle plantjes het bij jou niet redden. Op deze manier krijg je toch een beetje een urban green of bohemien interieur. Met een beetje kleur in huis krijg je al snel een andere uitstraling. Zeker met deze bladeren aan jouw wand. Perfect om in jouw woonkamer of eetkamer te hangen, maar natuurlijk ook in de slaapkamer heel geschikt. En het ophangen bepaal je natuurlijk ook zelf. Zo kun je de schilderijen naast elkaar ophangen, maar natuurlijk ook boven of schuin naast elkaar. Voor een speels effect. Shop dit schilderij met bladeren nu snel in de WOONENZO woonwinkel of lekker makkelijk in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij bladeren set van 3 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.