0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij auto vintage (80x120)

Productomschrijving
Dit schilderij van een auto in een vintage setting is uniek en bijzonder. De twee onderwerpen van dit schilderij zijn architectuur en een vintage wagen. Een prachtige combinatie. De kleuren springen er echt uit en dit schilderij staat dus absoluut mooi aan iedere muur. De zwarte lijst die je op de foto ziet komt inclusief. Je krijgt dus twee items voor de prijs van één. Shop dit schilderij van een auto in vintage stijl nu snel online of bekijk de gehele collectie in één van onze woonwinkels. Vind hier ook de mooiste schilderijen om dit schilderij van een vintage auto mee te combineren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Schilderij auto vintage (80x120).
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.