0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij auto set van 3

79.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van een auto en specifiek van een gele kever komt in een set van 3. Je krijgt dus drie schilderijen voor de prijs van één. Deze schilderijen zijn perfect op elkaar afgestemd en maken dus ook een prachtig drieluik. Zeker boven een grote bank of hoekbank is dit ideaal: drie schilderijen geven meer body aan een woonkamer of wand. De kleuren van dit schilderij van de auto zijn zoals het een gele kever betaamt vrolijk en kleurrijk. En zoals op de afbeeldingen te zien is, zijn deze schilderijen geschikt voor vele soorten kleuren muren. Bekijk al onze schilderijen op de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij auto set van 3 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.