0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij architectuur wit (160x100)

109.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van architectuur in een witte omgeving is rustig, chic en ondanks de neutrale kleuren toch een blikvanger. Beeld je dit schilderij in aan jouw muur thuis. Dat kan, past en staat altijd toch?! Zwart, donkerblauw, behangen of juist heel licht: dit schilderij zal altijd een eyecatcher aan jouw wand zijn. Daarbij is het chic genoeg voor in een kantoor, maar past dit ook perfect in een slaapkamer of woonkamer. En door de diepte in het schilderij, zal jouw ruimte zelfs wat groter ogen. Shop dit schilderij van architectuur in de kleur wit nu snel in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel, om dit pareltje met eigen ogen te bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij architectuur wit (160x100) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.