0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij architectuur Rome (160x100)

109.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van oude architectuur is niet alleen bijzonder door de afbeelding zelf, maar ook door de plek. Het licht-, en schaduwspel en de lijnen maken het een heel mooie plaat om naar te kijken. Met dit prachtexemplaar aan jouw muur heb je ook zéker een gespreksonderwerp, maar óók een eyecatcher. Dit schilderij van architectuur in dit oude, prachtige klooster in Rome is een blikvanger an sich. Maar op deze manier samengebracht met het licht en de kleuren is het fantastisch. Shop dit schilderij nu snel in de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels om alles met eigen ogen te bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij architectuur Rome (160x100) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.