0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij alpaca koppel (35x50)

Productomschrijving
Dit schilderij van een alpaca koppel is snoezig en enorm schattig. En daarmee heel geschikt om in een kinderkamer op te hangen. Dit schilderij is leuk te combineren met andere schilderijen waar alpaca's op staan. We hebben er hier meer van in ons assortiment. Zo maak je een heel gezellig, grappig hoekje. Het schilderij komt inclusief een zwarte lijst, in de perfecte maat. Je hoeft hier dus niet meer naar op zoek, ideaal! Bekijk al onze schilderijen in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij alpaca koppel (35x50) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.