0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij alpaca koppel

29.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van een alpaca koppel is snoezig en enorm schattig. En daarmee heel geschikt om in een kinderkamer op te hangen. Dit schilderij is leuk te combineren met andere schilderijen waar alpaca's op staan. We hebben er hier meer van in ons assortiment. Zo maak je een heel gezellig, grappig hoekje. Het schilderij komt inclusief een zwarte lijst, in de perfecte maat. Je hoeft hier dus niet meer naar op zoek, ideaal! Bekijk al onze schilderijen in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij alpaca koppel.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.