0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij alpaca groot (50x70)

39.95,-
Productomschrijving
Dit leuke, maar ook grappige schilderij is een echte blikvanger. Je kunt deze dus ook overal ophangen en werkelijk in alle kamers in je huis of kantoor komt dit schilderij tot z'n recht. Ideaal ook wanneer je houdt van grappige schilderijen. Dan is dit exemplaar echt perfect. Bij de aanschaf van dit schilderij met alpaca's komt de zwarte lijst inclusief. Deze neutrale kleur kun je dus aan alle soorten muurkleuren of bij behang ophangen. Shop dit schilderij met alpaca en andere schilderijen met dieren nu snel en veilig in de WOONENZO webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij alpaca groot (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.