0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij alpaca

39.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met alpaca's is leuk in een kinderkamer, maar oogt ook heel grappig in een woonkamer of hal. Jongens en meisjes vinden dit schilderij geweldig natuurlijk! Een alpaca is vrolijk, lief en met dit schilderij haal je dus de onschuldigheid in huis. Dit schilderij komt daarbij ook nog eens inclusief de zwarte lijst die er op de afbeelding omheen zit. Je bent dus in één keer klaar! Shop dit schilderij en andere schilderijen nu snel in onze webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel. In ons assortiment zijn meerdere schilderijen met dieren beschikbaar.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij alpaca .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.