0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij alpaca (50x70)

39.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met alpaca's is leuk in een kinderkamer, maar oogt ook heel grappig in een woonkamer of hal. Jongens en meisjes vinden dit schilderij geweldig natuurlijk! Een alpaca is vrolijk, lief en met dit schilderij haal je dus de onschuldigheid in huis. Dit schilderij komt daarbij ook nog eens inclusief de zwarte lijst die er op de afbeelding omheen zit. Je bent dus in één keer klaar! Shop dit schilderij en andere schilderijen nu snel in onze webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel. In ons assortiment zijn meerdere schilderijen met dieren beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij alpaca (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.