0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Afrikaanse vrouwen staand

59.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is een mix tussen abstract en bohemien. En past dus in veel verschillende soorten interieurs. Wat zeker is, is dat dit schilderij een echte blikvanger is. De drie Afrikaanse vrouwen staan prachtig staand afgebeeld. Dit schilderij is prachtig in combinatie met andere schilderijen waar vrouwen op staan. Ze houd je alles in hetzelfde thema, maar kun je ook uniek en leuk matchen. Al onze schilderijen komen daarbij ook nog eens inclusief fotolijst. Mocht je willen mixen and matchen dan passen de fotolijsten dus ook allemaal bij elkaar! Shop dit schilderij van Afrikaanse vrouwen nu snel in de webshop bij WOONENZO of ga langs in één van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij Afrikaanse vrouwen staand .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.