0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Afrikaanse vrouwen

99.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige eigenzinnige schilderij van twee Afrikaanse vrouwen is een ware eyecatcher en komt in een set van twee. Daarbij komen deze schilderijen ook nog eens inclusief de zwarte lijst die eromheen zit op de afbeelding. Je bent dus in één keer klaar met je muurdecoratie. Met dit schilderij van Afrikaanse vrouwen haal je een echte blikvanger in huis. Méér heeft je muur niet nodig! Shop al onze schilderijen, van vrouw tot man, van dier tot abstract, nu op de webshop. Of ga langs bij één van onze woonwinkels, om ze in het echt te bezichtigen. Al deze schilderijen zijn namelijk te bekijken in onze showrooms.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Afrikaanse vrouwen vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.