0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Afrikaanse vrouw goud (60x100)

Productomschrijving
Dit kleurrijke schilderij van een Afrikaanse vrouw bestaat uit goud-tinten. Dit zal een chique uitstraling geven aan de ruimte waar je dit schilderij ophangt. De kleuren die gebruikt zijn voor dit schilderij passen perfect bij elkaar en maken het ook ware blikvanger. Dit schilderij is ook mooi in combinatie met de andere schilderijen waar vrouwen op afgebeeld staan. Deze kun je prachtig met elkaar combineren. Je koopt dit schilderij inclusief de zwarte lijst die te zien is op de afbeelding. Bekijk al onze schilderijen met vrouwen op onze webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij Afrikaanse vrouw goud (60x100) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.