0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij Afrikaanse Man Groot

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit prachtige schilderij is een echte blikvanger. Hang deze aan de muur en jouw woonkamer transformeert helemaal! Geef meteen een bohemien of vintage look aan jouw woning.

Interesse in dit product? Neem contact op met de klantenservice. Deze producten zijn namelijk alleen beschikbaar in (één van) onze woonwinkels.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.