0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij abstract set van 3

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij abstract set van 3 vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract uitgevoerd en is een set van 3. De combinatie van goud en zwart is stoer en chic. Maar óók mysterieus. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat je geen moeite zult hebben met het matchen bij een muur. Zwart en goud staat namelijk mooi bij alles, aangezien zwart hier neutraliseert. Met deze drie schilderijen zorg je er daarbij ook nog eens voor dat heel jouw wand in één keer is afgestyled. Hier hoeft namelijk geen andere schilderij meer bij om op te vallen of om mee te combineren. Shop dit schilderij in abstracte uitvoering nu snel online bij WOONENZO of ga langs in één van onze woonwinkels. Hier bekijk je onze gehele (abstracte) schilderijen. Zo kun je nóg een schilderij aanschaffen om te combineren met dit schilderij.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.