0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij abstract set van 3

79.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract uitgevoerd en is een set van 3. De combinatie van goud en zwart is stoer en chic. Maar óók mysterieus. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat je geen moeite zult hebben met het matchen bij een muur. Zwart en goud staat namelijk mooi bij alles, aangezien zwart hier neutraliseert. Met deze drie schilderijen zorg je er daarbij ook nog eens voor dat heel jouw wand in één keer is afgestyled. Hier hoeft namelijk geen andere schilderij meer bij om op te vallen of om mee te combineren. Shop dit schilderij in abstracte uitvoering nu snel online bij WOONENZO of ga langs in één van onze woonwinkels. Hier bekijk je onze gehele (abstracte) schilderijen. Zo kun je nóg een schilderij aanschaffen om te combineren met dit schilderij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij abstract set van 3 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.