0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij abstract set van 2

Adviesprijs 59,95 52.95 12%
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract uitgevoerd. Je weet je niet waar je naar kijkt, maar het is zeker intrigerend. En dat maakt het juist zo interessant! Zelfs de kleuren zijn heel bijzonder. Dit schilderij bestaat namelijk uit veel verschillende kleuren en tinten. Omdat het uit twee delen bestaat, heb je meteen veel 'body' voor bijvoorbeeld boven de bank. Deze twee abstracte schilderijen staan prachtig samen, maar kunnen zelfs los van elkaar opgehangen worden. Shop deze set van 2 schilderijen nu snel in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels. En bekijk daar al onze abstracte schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.