0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij abstract set van 2

59.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract uitgevoerd. Je weet je niet waar je naar kijkt, maar het is zeker intrigerend. En dat maakt het juist zo interessant! Zelfs de kleuren zijn heel bijzonder. Dit schilderij bestaat namelijk uit veel verschillende kleuren en tinten. Omdat het uit twee delen bestaat, heb je meteen veel 'body' voor bijvoorbeeld boven de bank. Deze twee abstracte schilderijen staan prachtig samen, maar kunnen zelfs los van elkaar opgehangen worden. Shop deze set van 2 schilderijen nu snel in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels. En bekijk daar al onze abstracte schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.