0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Abstract pastelkleuren

79.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract uitgevoerd en bestaat uit drie losse schilderijen. Al deze schilderijen bestaan uit pastelkleuren. Wat een heel rustige en vooral elegante uitstraling geeft aan een ruimte. En het grote voordeel van dit abstracte schilderij, is dat het werkelijk overal in huis prachtig staat. Van de hal en de gang, tot de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of het kantoor. Nergens misstaat dit item. In een schilderij dat abstract is uitgevoerd ziet iedereen iets anders. En dat maakt dit een echte eyecatcher. Shop al onze schilderijen nu snel in de WOONENZO webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Eigenschappen
Toepassing
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Abstract pastelkleuren vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.