0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij abstract koppel (60x80)

54.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract, maar ook romantisch. De kleuren zijn neutraal en passen daarom bij verschillende soorten interieurs, van bohemien, tot modern en industrieel. Door het gebruik van lichte, neutrale kleuren is dit schilderij ook makkelijk te combineren met andere exemplaren. Je zou af kunnen wisselen tussen heel kleurrijk en zwart-wit, of alles in deze neutrale uitvoering kunnen houden. Door de manier waarop het schilderij is ontworpen is het een combinatie van romantisch (het onderwerp) en abstract (de uitvoering). De zwarte lijst die op de foto te zien is, komt inclusief. Je krijgt dus twee producten voor de prijs van één. Shop dit schilderij in abstracte uitvoering nu in de WOONENZO webshop of neem een kijkje in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij abstract koppel (60x80) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.