0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij abstract groen-grijs-blauw (50x70 en 160x100)

34.95,-
  • 50 x 70 cm
  • 160 x 100 cm
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract en je kunt dus ook eigenlijk zelf bepalen wat je hier in zit. Of je hier bijvoorbeeld golven in ziet, of juist andere beweging. Het is in ieder geval zeker een gespreksonderwerp wanneer je visite over de vloer hebt! Het kleurenpalet is bijzonder, chic en perfect op elkaar afgestemd. Het grijze zorgt voor net dat beetje éxtra elegantie, terwijl het blauwe en groene zorgen voor de donkere, warme kleuren. Dit schilderij abstract is onwijs leuk te combineren met andere schilderijen in deze kunststijl. Meerdere abstractie schilderijen aan één wand maakt echt een kunstwerk. Shop dit schilderij nu snel online of in één van de woonwinkels van WOONENZO. En kijk voor nóg meer items om je woning aan te kleden, bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij abstract groen-grijs-blauw (50x70 en 160x100) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.