0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij abstract groen-grijs-blauw (50x70)

34.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract en je kunt dus ook eigenlijk zelf bepalen wat je hier in zit. Of je hier bijvoorbeeld golven in ziet, of juist andere beweging. Het is in ieder geval zeker een gespreksonderwerp wanneer je visite over de vloer hebt! Het kleurenpalet is bijzonder, chic en perfect op elkaar afgestemd. Het grijze zorgt voor net dat beetje éxtra elegantie, terwijl het blauwe en groene zorgen voor de donkere, warme kleuren. Dit schilderij abstract is onwijs leuk te combineren met andere schilderijen in deze kunststijl. Meerdere abstractie schilderijen aan één wand maakt echt een kunstwerk. Shop dit schilderij nu snel online of in één van de woonwinkels van WOONENZO. En kijk voor nóg meer items om je woning aan te kleden, bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij abstract groen-grijs-blauw (50x70) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.