0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij abstract groen (60x80)

54.95,-
Productomschrijving
In dit prachtige schilderij abstract uitgevoerd en in de kleur groen ziet iedereen iets anders. Dat is wat het zo bijzonder maakt. De kleuren zijn prachtig, uniek, maar toch ook rustgevend. Een abstract schilderij trekt zeker de aandacht. Prachtig te combineren met andere abstracte schilderijen, maar ook als eyecatcher op zichzelf. In dezelfde serie is ook een schilderij in de kleur blauw beschikbaar, deze kleuren combineren prachtig met elkaar. Dit schilderij komt inclusief een zwarte lijst, die ook te zien is op de productfoto. Bekijk dit schilderij en andere abstracte schilderijen nu op de webshop of ga een kijkje nemen in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij abstract groen (60x80) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.