0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij abstract groen (60x80)

54.95,-
Productomschrijving
In dit prachtige schilderij abstract uitgevoerd en in de kleur groen ziet iedereen iets anders. Dat is wat het zo bijzonder maakt. De kleuren zijn prachtig, uniek, maar toch ook rustgevend. Een abstract schilderij trekt zeker de aandacht. Prachtig te combineren met andere abstracte schilderijen, maar ook als eyecatcher op zichzelf. In dezelfde serie is ook een schilderij in de kleur blauw beschikbaar, deze kleuren combineren prachtig met elkaar. Dit schilderij komt inclusief een zwarte lijst, die ook te zien is op de productfoto. Bekijk dit schilderij en andere abstracte schilderijen nu op de webshop of ga een kijkje nemen in één van onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij abstract groen (60x80) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.