0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij abstract grijs met groen

34.95,-
  • 50 x 70 cm
  • 160 x 100 cm
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract uitgevoerd. In deze kunststijl ziet iedereen iets anders. Zo kun je naar dit schilderij blijven kijken en telkens iets nieuws zien. De kleurencombinatie grijs met groen is elegant. Zoals op de foto's te zien is, is dit schilderij heel mooi bij een lichte muur. Maar ook aan een donkere muur knalt dit schilderij er echt uit. Dit schilderij in abstracte uitvoering is perfect te combineren met andere schilderijen uit deze collectie. Zoals het schilderij abstract grijs-groen-blauw. Deze twee samen zullen echt een plaatje zijn aan jouw wand! Shop dit schilderij abstract nu in de woonwinkels of winkel verder in de webshop. Bekijk ook eens onze nieuwe collectie lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij abstract grijs met groen vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.