0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij 3 olifanten Bruin/Grijs

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit mooie schilderij bestaat uit drie Olifanten. Het mooie aan dit schilderij is dat de textuur goed zichtbaar is. En het natuurlijk een echte blikvanger is aan de muur!

Interesse in dit product? Neem contact op met de klantenservice. Deze producten zijn namelijk alleen beschikbaar in (één van) onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.