0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Scandinavische salontafel Purmerend

Sale
120,-
Productomschrijving
Scandinavische salontafel Purmerend is zoals de naam al zegt, een perfecte salontafel voor in een Scandinavisch interieur. Door het gebruik van houtkleuren en wit, oogt dit behalve Scandinavisch, ook heel rustiek en rustig. De Scandinavische salontafel is uitgevoerd met vier houten poten en twee lades, aan weerszijde van de salontafel. Daarnaast is er ruimte voor laptops, tijdschriften of boeken, in het opbergvak. Hier kun je een afstandsbediening of onderzetters in kwijt bijvoorbeeld. De Scandinavische salontafel Purmerend is leverbaar in de kleurcombinatie Eiken met Wit. Er zijn onder andere een dressoir Purmerend, vitrinekast Purmerend, tv-meubel Purmerend en een complete woonkamer Purmerend verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 46 cm
Gewicht
: 43 kg
Lengte
: 107 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Breedte
: 67 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Scandinavische salontafel Purmerend.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Scandinavische salontafel Purmerend vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.