0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafelset Livios

190,-
Productomschrijving
De salontafelset Livios komen per twee. Één exemplaar komt in de kleur brons, de ander in de kleur zwart. Dit geeft een heel elegante en chique uitstraling, maar ook zeker robuust en raw. Je kunt deze salontafelset dus perfect bij een interieur plaatsen waar gebruik wordt gemaakt van de kleuren zwart, brons of bruin. Maar uiteraard staan deze items ook prachtig bij een industriële woonstijl. Je kunt de salontafelset heel handig naast elkaar plaatsen, maar ook deels onder elkaar. Zo bespaar je ruimte, maar het ziet er ook nog eens leuk uit! Shop al onze bijzettafels nu snel bij WOONENZO. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 44 / 39 cm
Diameter
: 75 / 65 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.