0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Shana

230,-
Productomschrijving
Deze hypermoderne salontafel komt in een S-vorm en is daarmee heel bijzonder. Salontafel Shana is uitgevoerd met een glazen bovenblad. Deze tafel is heel praktisch. Er zitten namelijk twee opbergvakken in. Daarnaast komt deze salontafel met twee poefs. De twee poefjes kun je in de inhammen van de salontafel opbergen. Salontafel Shana is verkrijgbaar in de kleuren mat wit en zwart. Kijk ook eens voor andere moderne meubels, zoals een dressoir, tv-meubel of een eettafel. Of ga voor een moderne complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Lengte
: 130 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 70 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.