0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Shana

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze hypermoderne salontafel komt in een S-vorm en is daarmee heel bijzonder. Salontafel Shana is uitgevoerd met een glazen bovenblad. Deze tafel is heel praktisch. Er zitten namelijk twee opbergvakken in. Daarnaast komt deze salontafel met twee poefs. De twee poefjes kun je in de inhammen van de salontafel opbergen. Salontafel Shana is verkrijgbaar in de kleuren mat wit en zwart. Kijk ook eens voor andere moderne meubels, zoals een dressoir, tv-meubel of een eettafel. Of ga voor een moderne complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 130 cm
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.