0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Shana

210,-
Productomschrijving
Deze hypermoderne salontafel komt in een S-vorm en is daarmee heel bijzonder. Salontafel Shana is uitgevoerd met een glazen bovenblad. Deze tafel is heel praktisch. Er zitten namelijk twee opbergvakken in. Daarnaast komt deze salontafel met twee poefs. De twee poefjes kun je in de inhammen van de salontafel opbergen. Salontafel Shana is verkrijgbaar in de kleuren mat wit en zwart. Kijk ook eens voor andere moderne meubels, zoals een dressoir, tv-meubel of een eettafel. Of ga voor een moderne complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Lengte
: 130 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 70 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.