0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Segur

140,-

Productomschrijving

Deze mooie en moderne salontafel komt in een bijzondere kleur. Champagne Oak oogt luxe, en stijlvol. Het is een kleur die niet vaak voorkomt bij meubels, maar daardoor wel extra speciaal is. Met de meubels van de collectie Segur kun jij jouw woonkamer een heel mooie chique uitstraling geven. En haal je een serie in huis die bijzonder is. Salontafel Segur heeft veel opbergruimte door de extra opbergruimte onder het bovenblad. Hier kun je dus nog extra spullen kwijt. In de serie Segur zijn onder andere een vitrinekast, dressoir en een eettafel beschikbaar. Ook de complete woonkamer Segur is een blikvanger. De complete woonkamer combineert vier woonkamermeubels voor een mooie prijs.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 36 cm
Gewicht
: 28 kg
Lengte
: 80 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Segur vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.