0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Salontafel Scora

240
  • Spaanplaat - IDZ_Dark_Oak

Productomschrijving

Deze mooie salontafel is verkrijgbaar in twee kleuren en daarmee ook in twee stijlen. Met de salotnafel Scora zit je dus altijd goed. De witte variant is van hoogglans en daarmee dus zeer modern. Deze salontafel past goed in een neutrale en rustige woonkamer. De variant in lichte houtkleur is rustiek en landelijk. Door de twee draaibare bovenbladen kun je de salontafel uitbreiden wanneer je vrienden hebt en juist compact en in elkaar houden wanneer je alleen thuis bent. Zo heb je meer ruimte in je woonkamer wanneer dat nodig is. Óf meer ruimte om je spullen op te zetten. Kijk ook eens bij onze banken, om jouw zithoek helemaal af te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 80 cm
Diepte
: 80 cm
Hoogte
: 36 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Salontafel Scora vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.